Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Fredensborg Slotskirkes Pigekor

Fredensborg Slotskirkes Pigekor hører til blandt landets bedste kirkekor. Koret har som mål at levere korsang på højeste niveau til gudstjenester, højmesser, barnedåb og vielser.

Ved særlige lejligheder optræder Fredensborg Slotskirkes Pigekor for Kongehuset, og korets protektor er H.K.H. Prinsesse Benedikte.

Pigekoret består af sangere i alderen 14 – 22 år, og har i løbet af de seneste 5 år opnået et fornemt niveau med et bredt repertoire, som spænder vidt fra klassisk kirkelig musik til populær musik. Koret tæller 30 stærke stemmer, som har masser af plads til personlig udvikling og et skønt fællesskab!

Pigekoret kan bookes til koncerter og private arrangementer, hvor rammerne fordrer en stund til fordybelse i vellyd af smukke stemmer, og der loves en musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige.

Pigekorets dirigent er Cille Buch, og korproducent er Monica Nørgaard Stevns. Kontaktinformationer findes HER (åbner i nyt vindue).

Yderligere informationer som koncertkalender, optagelse, booking, korlivet og presse vedr. Fredensborg Slotskirkes Pigekor findes HER (åbner i nyt vindue).