Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Genåbningskoncert nr. 2

Dato
Torsdag d. 12. oktober 2023, Kl. 16:30 til kl. 17:30
Sted
Fredensborg Slotskirke, Slottet 10, 3480 Fredensborg
Medvirkende
Anna Caroline Olesen, sang og Kristian Olesen, orgel
Pris
gratis

Efter endt restaurering åbnes Fredensborg Slotskirke igen - og det markeres med en koncertrække. Den anden i rækken er med Orgelkonsulent (tidl. domorganist i Roskilde Domkirke) Kristian Olesen og mezzosopran Anna Caroline Olesen

Kristian Olesen har været med i restaureringen af Fredensborg Slotskirkes orgel fra A - Z som orgelkonsulent. Det er med stor viden og indsigt, at han har bidraget til det gode resultat. Ved denne koncert spiller Kristian Olesen musik fra orglets tilblivelsestid bl.a. af Mendelsohn, men derudover også kammermusik af Leif Kayser, Niels W. Gade sammen med mezzosopran Anna Caroline Olesen - med hvem han ofte giver koncerter sammen med, da der i det sammenfaldende efternavn gemmer sig den familiære relation af far og datter. 

Anna Caroline Olesen, mezzosopran, er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium af Henriete Bonde-Hansen. Anna har sunget fere solistparter i oratorier og messer ved koncerter i både indog udland, blandt andet som solist i Mozarts c-mol Messe med Danmarks Underholdningsorkester. Anna er fast medlem af DR KoncertKoret og Musica Ficta. Foruden at assistere i de førende ensembler herhjemme, herunder DR Vokalensemblet og Theatre of Voices, har hun desuden fere gange sunget med det tyske solistensemble Phønix16, der specialiserer sig i ny musik, bl.a. ved festvalerne ”Documenta14” i Athen og ”MaerzMusik” i Berlin. Især den ny vokalmusik interesserer Anna. Forrige år kunne man opleve hende i opsætningen af Monteverdis ”Orfeus” pa Den Fynske Opera i en moderne fortolkning skabt i samarbejde med ensemblet We Like We. Hun er desuden aktuel med hovedrollen i forestllingen ”GULD”, en nyskrevet opera for børn af den hollandske komponist Leonard Evers i opsætning af Kind of Opera. I denne sæson spænder Annas repertoire bredt fra barok, lieder og oratorie tl avantgarde med bl.a. Luciano Berios store a capella værk ”Sequenza III”